allmänt trött

allmänt trött

Inläggav AIC » 2014 09 24, 8:57

Jag har läst på den sidan om psykopater hit o dit. Rätt så trött på att man använder ord som "monster" och det stod på många ställen att det är en sjukdom dessutom. Det är en personlighetsstörning. Genetiskt och/eller miljö, alltså inte deras fel att dom "blivit sådana". Och "störning" kan man ju såklart se det som man själv vill. Bara för att många inte är fullt ut empatiska, betyder det inte att dom inte har känslor alls. Psykopater har känslor, men kanske inte fullt utvecklade. Dom kan stänga av och på.
Alla är inte kriminella, våldsamma osv osv. Och visst är många psykopater/sociopater fullt fungerande människor i samhället som sköter sitt och lever relativt normala liv. Det finns olika människor i världen, med olika typer av personlighet...därav att det finns olika typer av psykopater också, man ska inte dra alla över en kam. Många som våldtar, misshandlar osv, är oftast inte ens psykopater. Dom har ofta riktigt störda sjukdomar, eller är "vanliga" människor som är totala as bara. Och jo, dom flesta psykopater med hög intelligens är fullt medvetna om att dom är "annorlunda", men eftersom dom döms ut såhär starkt överallt, nog fan vill dom inte bli påkomna. Det är ingen som har tänkt att det är en daglig kamp att många måste bära en mask och anpassa sig helt och fullt till samhället för att dom inte ska bli utstötta eller anses vara monster eller aliens.
Finns alldeles för lite forskning om psykopater, och jag börjar bli allmänt less på hur folk försöker säga att dom inte är mänskliga osv. Bara för att dom inte styrs av känslor konstant? Dom FLESTA psykopater bland oss, är inte kriminella och våldsamma osv. Skyll inte allt elände på dom vanliga vardagspsykopater e ni snälla. Ni som kallar er för empatiska, borde inte döma på förhand som ni faktiskt gör, då är ni inte ett dugg annorlunda än en psykopat.
AIC
 
Inlägg: 1
Blev medlem: 2014 09 24, 8:39

Re: allmänt trött

Inläggav JDP » 2014 09 27, 4:38

Hej AIC,

välkommen till forumet. Det är helt okej att vara trött och störa sig på de saker du listar upp. Jag tror dock inte det är realistiskt att folk som råkat ut för psykopater kommer sluta ha dessa åsikter. Såna här forum kommer vara fullt av människor med just dessa åsikter, och när en delmängd av dessa människors ilska har lättat dyker det troligtvis upp nya. Ingen eld utan rök.

Om detta är ett stort problem för dig föreslår jag att du söker dig till andra forum där folk har liknande åsikter som du. Kan du leva med att vara irriterad får du gärna stanna.
JDP
Site Admin
 
Inlägg: 63
Blev medlem: 2010 04 05, 8:02

Re: allmänt trött

Inläggav VIM » 2014 10 09, 8:04

Hej .
Det psykopater utsätter andra människor för är obegripligt att förstå för dom flesta. Visst är det en personlighetsstörning som de fötts med. Forskning visar att deras hjärna ser annorlunda ut. Även om de inte valt detta, är det farliga för andra människor då konsekvenserna kan bli mycket stora av en kontakt med en psykopat.
Speciellt när vi går emot dennes vilja. De ska lydas och bekräftas som den bättre /bästa människan av alla. Dessa "vanliga" vardagspsykopater förstör hela sin familj.
Nu i denna stund är det något barn som blir utslängd på gatan av just en sådan förälder. Utan skor, kläder , mat eller nånstans att bo. Det finns inte i vardagspsykopatens hjärna eller hjärta att den just nu har förkastat sin egen son eller dotter.
Barnet har aldrig funnits för honom , därför är detta en lätt handling att utföra.
I samma stund blir en mamma anmäld till de sociala myndigheterna av sin fd man och pappan till barnen, för att hon inte tar hand om sina barn, trots att det är endast hon som alltid tagit hand om barnen och fortfarande gör. Han den sk pappan har aldrig haft något intresse för sina egna barn.
Ska barnen förlora sin mamma som är den enda dom har?
Ska den sk pappan ta hand om barnen., han som aldrig har tagit något ansvar för barnen?

Det är inte hans avsikt att ta hand om sina barn om mamman fråntas vårdnaden. Han vill bara förstöra för familjen som han själv kastat bort, likt ett kola papper.
Lätt gjort , familjen hamnade bara på gatan precis som kola pappret. Vad gör det ? Det är inte kriminellt. Han vill bara må bra. "Dom gör ju inte som jag vill , så dom får skylla sig själva." Det är tankarna hos den vanliga vardagspsykopaten. Olydnad mot honom betyder straff. Han är alltid oskyldig.
Han vill bara att familjen ska lyda honom. Man lämnar inte honom. Gör man det får man skylla sig själv. Som man bäddar får man ligga är psykopatens försvar, eller bara ett konstaterande.

Precis som psykopat mamman som tagit barnen ifrån deras pappa genom att manipulera dom att tro att mamma älskar dom och vill dom väl. Så väl blev det att barnen mår dåligt och pappan väntar på sin dom om incest trots att han är oskyldig . Men för den sk mamman var detta ett perfekt sätt att krossa sin fd man och pappa till barnen.
Snart har barnen varken mamma eller pappa. Mamman har inget intresse av barnen och pappan hamnar i fängelse om domstolen lyssnar till de falska tårarna.
Den sk mamman fortsätter att dupera och manipulera rätten.
Hittills har de gått på psykopat mammans linje, trots att allt är lögn och inga bevis finns.

Hur mår barnen i detta ? Det bryr sig den sk mamman inte om!
Det enda som hon vill är att få hämnas , för att hon blivit lämnad av barnens pappa och sin fd man sedan många år tillbaka.

Det barnen har kvar är sin anorexi, sina psykiska besvär som sätter hinder i deras liv. De söker bekräftelse av NÅGON som kan visa att de är ÄLSKADE ! Det medför otrygghet, ensamhet och mycket sorg om den egna personen och dess liv. Varje dag är en kamp för dessa barn som dessutom blir vuxna och ska ta hand om sina barn när det själva är trasiga.
Dom borde vi tycka synd om! Barn till dessa "vanliga" vardagspsykopater.
Det vore bättre om dessa vardagspsykopater visade sig utan sin mask , då KANSKE det hade kunnat förhindras att så många familjer förstörs som aldrig blir hela igen. Det finns inga tillräckligt starka ord för dessa omänskliga varelser. Det dom har gjort , och gör är utöver det normala. Därför har vi svårt att förstå Psykopati. Vi är mänskliga. Psykopati ligger långt utanför våra ramar. De som är dom bästa forskarna är också dom bästa experterna.
De är alla dessa människor som blivit utsatta i många år av vardagspsykopater. De har lärt sig att se ett mönster hos dessa som inte syns på något test som en kliniker kan se.
En psykopat är mästare på att dupera och manipulera. Därför blir även läkare lurade av psykopaten. En psykopat söker inte hjälp heller. För vad då? Han /Hon är nöjd med att vara en psykopat. En psykopat är glad att bära denna mask , då den är en god tillgång i att lura oss vanligt folk. Dom finns mitt ibland oss och iakttar sin nästa fiende och offer.
Just därför vill inte psykopaten bli påkommen och avslöjad .
Du stör hans planer på att fortsätta härska, och sätta sig själv på prispallen som nummer 1. Du kan därför inte bli vän med en psykopat. Den är bara sin egen bästa vän! I alla lägen!
Därför är det helt okej att kalla dessa vardagspsykopater för det som känns bra för en själv.
Tänk vad många gånger en psykopat slår sig för bröstet när den förstört en människas liv. Den säger : JAG har vunnit!

Den är som en ny snygg bil som saknar bromsar.
Den blev felkonstruerad , men den är ändå livsfarlig.
Vad kallar DU en sån bil?
Bestäm själv.

Kanske inte : Min fina bil!
VIM
 
Inlägg: 21
Blev medlem: 2014 10 09, 6:03
Återvänd till Allmän diskussion om psykopati, narcissism m.m.

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 0 gäster

cron